zondag 1 augustus 2010

Huizenmarkt

Deze week is het weer vakantiejaarmarkt in Mill. Met honderden kramen langs een bijna 2 km lang parcours hoopt de Stichting Activiteiten Mill weer tienduizenden bezoekers naar Mill te lokken. Hopelijk werkt het weer mee, want niks zo erg dan lege, natte straten tijdens een evenement dat bedoeld is voor een zonnige zomerdag.
Ook in de Stationsstraat staan ieder jaar tientallen kramen en slenteren veel mensen die vooral kijken en af en toe iets kopen. Zo hoort het ook te gaan op een markt.

De huizenmarkt in Mill trekt echter niet zoveel bezoekers. Dat ervaren wij aan den lijve.
Wij proberen al enige tijd ons huis te verkopen, zodat we uit kunnen gaan kijken naar een geschikt pand in onze toekomstige woonplaats Den Bosch. In het begin zijn er wat kijkers geweest, maar het laatste jaar blijft het erg stil op 'de markt'. Dat is niet alleen bij ons zo, maar volgens de makelaar geldt dat voor alle huizen in ons prijssegment. Aangezien wij dat zelf ook kunnen constateren omdat er meerdere huizen in onze directe omgeving te koop staan, moeten wij dat helaas wel geloven.
In de kranten lees je de laatste tijd dat allerlei markten weer opbloeien en dat de economie weer groeit. Wij hopen nu maar dat dat ook invloed zal gaan hebben op de huizenmarkt in Mill.

Daarom doe ik hier een oproep aan alle bezoekers van de vakantiejaarmarkt in Mill: geef ons huis wat extra aandacht. Slenter niet gedachteloos voorbij, maar bedenk hoe het zou zijn om midden in een dorp als Mill te wonen. Je kunt lopend alle boodschappen doen, maar de rust van het platteland is slechts 5 minuten fietsen van je verwijderd. Overdag is het een gezellige drukte in de straat, maar 's avonds en in het weekend is het er volkomen rustig. Behalve wonen is ons pand zeer geschikt voor een bedrijf aan huis, er is ruimte genoeg voor een kantoor of zelfs een klein winkeltje. En het mooie is dat daarvoor geen aparte vergunning hoeft te worden aangevraagd, daar hebben wij al voor gezorgd!
Meer informatie hierover vind je op verschillende websites (VandeVen, Funda en Station-Mill.nl). Bekijk ze allemaal om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen. Stuur de links door als je iemand denkt te kennen die geïnteresseerd is!

Deze week op IMMUUN: Guns, Germs and Steel
Op Lievendags Weblog: Komkommertijd


Geen opmerkingen:

Een reactie posten