zondag 26 maart 2006

Van Mill naar Australië

Vandaag even de laatste blog uit Mill, vervolgens komen er minstens 3 uit Australië. Tenminste als ik het daar voor elkaar krijg om iets op deze weblog te zetten. De wonderen der techniek zijn wereldwijd te gebruiken, dus ook down under moet dat me gaan lukken.
Deze week ben ik al druk bezig geweest met de voorbereidingen voor onze reis die donderdag a.s. begint. Vanaf Schiphol vliegen we dan naar Kuala Lumpur en vervolgens na een overstap en 4 uur wachten naar Sydney. Daarna kunnen we de volgende dag vroeg naar Alice Springs en daar begint ons Australische avontuur.
Vanaf het White Gum Motel worden jullie de eerste week op de hoogte gehouden van ons wel en wee in The Middle of Nowhere. Want echt, behalve Alice Springs is er in de wijde omtrek geen bewoonde wereld te ontdekken. Wij zullen het zelf gaan zien.
Tot het zo ver is, moet er hier nog enig werk verzet worden. Zo wil bijvoorbeeld de belastinginspecteur graag dat wij voor vertrek onze aangiftes insturen, ligt mijn hele bureau nog vol achterstallige administratie en willen we graag schone was mee in de koffer. Gelukkig laten we het huis niet helemaal alleen achter en wordt er voor de dieren goed gezorgd tijdens onze afwezigheid. Maar dan moet er wel voldoende voer in huis zijn en bakvulling. Dan zijn er nog een aantal mensen die gemaild en/of gebeld moeten worden en hebben we nog een paar bezoekjes af te leggen. Allemaal heel leuk en gezellig, maar het past dan ook maar net in de tijd die we nog hebben.
Gelukkig hebben we heel veel tijd om uit te rusten in het vliegtuig. Volg onze avonturen op deze weblog en op http://gerenriky.waarbenjij.nu

Geen opmerkingen:

Een reactie posten