zondag 9 juli 2006

Langer dan een dag...

Half juni werd er in de gemeente Mill gestart met werkzaamheden aan het riool. Na een grondige inspectie door een gespecialiseerd bedrijf werd op verschillende plaatsen de weg opengebroken en moest er onderaards het een en ander verbeterd worden. Zo ook op de kruising Spoorstraat/Schoolstraat. Maar in tegenstelling tot de andere locaties, was de klus hier niet in een dag geklaard. Het is nu 9 juli en de kruising is nog steeds één grote zandmassa. De bewoners van het gedeelte van de Spoorstraat tussen Melkweg en Schoolstraat zijn al weken 'onbereikbaar' en komen met zand aan hun schoenen thuis.
De gemeente heeft de werkzaamheden keurig aangekondigd, maar was erg optimistisch in het schatten van de duur ervan. In het krantenbericht boven dit artikeltje wordt melding gemaakt van 'langer dan een dag'. Dat klopt natuurlijk wel, maar bij het lezen van het berichtje was het toch niet aannemelijk dat het om meer dan een paar dagen zou gaan.
Vrijdag waren de grootste gaten gedicht, maar er ligt nog wel materiaal dat in de grond hoort. Mogelijk zullen deze werkzaamheden nog steeds 'langer dan 1 dag' kunnen duren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten