zaterdag 9 juni 2007

Back to normal

Maleisië juni 2007

Vanaf donderdagochtend half 6 staan wij weer met beide benen op Hollandse bodem. Wij hebben een fantastische week gehad in Maleisië, maar nu moet er weer gewerkt worden. Klik op de afbeelding hierboven en je komt in ons fotoboek terecht, dan kun je zelf meegenieten.

Over het nieuws van de afgelopen week in Mill kan ik weinig of niks melden, ik was er even niet.
In De Koerier lees ik dat de pastoor op 10 juni zijn 40-jarig priesterfeest viert. Omdat wij - zoals altijd als er iets in Mill gevierd wordt - aan de feestroute wonen, hebben wij al een pakketje ballonnen ontvangen. Of we die zondagochtend vanaf 11.00 uur, samen met de Nederlandse driekleur, buiten willen hangen. De ballonnen zijn uiteraard in geel en wit, de traditionele kleuren voor priesterfeesten. Natuurlijk doen wij dat, ook al kennen wij de pastoor eigenlijk niet. Maar wij wonen wel in Mill, dus zorgen wij ervoor dat wij bij dit soort gelegenheden meehelpen de feestvreugde te verhogen door de vlag én de ballonnen buiten te hangen. Kleine moeite.

Gelukkig las ik ook in De Koerier dat wij dit jaar de Vakantiejaarmarkt zullen missen. Die valt namelijk nog nét in onze vakantie die wij in Frankrijk, in de Provence door zullen brengen. Dit jaar voor ons dus niet de hele dag drukte pal voor het huis en de daarbij behorende Hollandse hits van de CD-koning die altijd tegenover ons staat. We zijn er niet rouwig om.

Nóg een goed bericht was dat openbare basisschool De Kameleon alvast meer ruimte zal krijgen, de brede school laat té lang op zich wachten. De school barst bijna uit zijn voegen, het leerlingenaantal groeit nog steeds en ze moeten het doen met 4 schoolwoningen waarin te weinig ruimte is. De plannen voor de brede school staan opnieuw ter discussie, omdat voor de beoogde locatie de provincie bezwaar heeft aangetekend i.v.m. de geluidscirkel van Volkel.

Eigenlijk heb ik niet verder gelezen in De Koerier, volgende week komt er alweer een nieuwe met 'vers nieuws'. Zou er dan zo heel veel veranderd zijn? Ik denk het niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten