maandag 23 juni 2008

Weer terug van Schiermonnikoog

Koud terug uit IJsland - en dat bedoel ik heel letterlijk - voeren we zaterdag alweer naar Schiermonnikoog. De tussenliggende dagen werden gevuld met allerlei activiteiten die vooral buiten Mill plaatsvonden. Het is niet voor niks dat ons huis te koop staat, wij reizen heel wat kilometers per week om 's avonds in ons eigen bed te kunnen slapen.
Dit weekend lukte dat natuurlijk niet, van Schiermonnikoog kom je niet 'even' naar huis. Ruim 2½ uur met de auto naar Lauwersoog en dan nog een klein uur op de boot. Je krijgt er werkelijk het gevoel van dat je in een ver buitenland vertoeft. Gelukkig hadden we wel mazzel met het weer, alleen vanochtend toen we vertrokken regende het flink en stond er een harde wind. Maar wij hebben er 2 dagen van de zon kunnen genieten voordat we zondag aan het einde van de middag bij een congres aanwezig moesten zijn.
Van het Millse nieuws heeft ons deze week niet veel bereikt, dat ligt echter geheel aan ons. We waren nog even bang dat ook hier hagelstenen als pingpongballen de deuken in mijn auto hadden geslagen, maar daar bleek bij thuiskomst gelukkig niks van. Ons huis lag er nog vredig bij en staat nog steeds 'Te Koop'! Het grote bord is niet meer teruggevonden en nu hangt er een zogenaamd V-bord aan het raam op de 1ste verdieping. Knappe jongen die dat ongemerkt meeneemt!
Maar het liefst zien wij natuurlijk dat dat bord zo snel mogelijk verdwijnt. Op de goede manier dan wel te verstaan: wij hopen dat het niet te lang gaat duren voordat de nieuwe eigenaar van ons huis zich meldt.
Voor meer informatie: www.funda.nl of vraag de brochure aan (met nog meer foto's) via www.vandevengarantiemakelaars.nl of klik voor meer detailfoto's op tekoop.station-mill.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten