zondag 21 maart 2010

OPENHUIZENDAG 27 MAART



Nog een kleine week en dan gaat het gebeuren! Wij doen mee aan de Openhuizendag van de NVM en er meldt zich een koper die helemaal enthousiast is over ons huis. Als dat nou toch eens waar kon zijn!
Vorige week waren wij in Israël en daar heb ik stápels kaarten uitgedeeld aan alle Nederlanders die ook op het congres waren. Ze hebben allemaal beloofd om reclame voor ons te maken. Ook familie in Beuningen en collega's in Nijmegen gaan hun best voor ons doen. wij zullen onze doelgroep waarschijnlijk toch buiten Mill moeten zoeken (want waarom zou iemand uit hetzelfde dorp zo lang wachten als hij geïnteresseerd is ons ons pand?) en voor de regio Nijmegen zitten wij op een goede afstand. Werken in Nijmegen en wonen in Mill kan heel goed samen. Geen last van files en vergeleken met Nijmegen is het hier rustig wonen voor een relatief lage prijs.
De huizenmarkt lijkt nu ook aan te trekken, ik zie tenminste dat er in Den Bosch - waar wij ons willen vestigen - al veel meer beweging in de markt zit. Het is wel zuur om te zien dat de huizen die wij graag zouden willen kopen, niet meer zo lang te koop staan en zo aan onze neus voorbijgaan. Maar er komt een tijd...

Vorige week is al het Millse nieuws compleet langs me heengegaan, maar vandaag las ik op internet dat AB'90 samen met de VKP een coalitie gaat vormen. Dat betekent dat Mill sinds heel lang (of misschien wel voor het eerst?) in een CDA-loos tijdperk zal belanden. Zou dat betekenen dat er ook echt dingen gaan veranderen in de dorpspolitiek? Krijgt onze CDA-burgemeester het nu moeilijker met zijn vooruitstrevende plannen om van Mill iets te maken waarvoor het geen potentie heeft?
De plannen voor het Centrumplan Mill lijken definitief te zijn, maar zo lang er nog geen schop de grond is ingegaan, kunnen die plannen natuurlijk veranderen. Kom op AB'90, laat zien dat jullie van Mill houden en bewaar het goede van het dorp. Vernieuwen kan ook zonder het karakter van het dorp te veranderen. Ook al zal het helaas onvermijdelijk zijn dat de activiteiten die nu in Mariënweerd en de Concertzaal plaatsvinden, naar het nieuwe SCC zullen moeten verhuizen, laat de oude gebouwen dan in ieder geval staan. Bedenk er nieuwe fundties voor, of verbouw ze alleen aan de binnenkant i.p.v. een lelijk appartementencomplex of nieuwbouw midden in de Stationsstraat. Het is maar een idee.


ZATERDAG 27 MAART: KOMT ALLEN NAAR ONZE OPENHUIZENDAG.


Deze week op Lievendags Weblog: Favorieten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten