maandag 25 augustus 2008

We zijn weer begonnen

Het gewone leven in Mill heeft het weer gewonnen. De scholen zijn begonnen en daarmee is voor de meeste inwoners de vakantie voorbij. De bouwvakkers hebben hun werkzaamheden hervat. Dat betekent weer wegomleggingen waar je ze niet verwacht. In de supermarkt zijn de laatste campinggasten nog op één hand te tellen, het Mills heeft weer de overhand.
Voor de basisscholen zit er al een hele week op en het voortgezet onderwijs zal deze week ook weer de deuren openen. Een hele lichting nieuwe brugpiepers zet de eerste stappen op weg naar hun toekomst. Volle, zware tassen worden meegezeuld en na een lange dag moet er thuis nog huiswerk worden gemaakt. En ook al hebben ze er lang naar uitgekeken toen ze nog op de basisschool zaten, soms denken ze stiekem met weemoed aan die tijd terug. Zoals wij allemaal, naarmate wij ouder worden, steeds meer beseffen dat het nabije verleden zo slecht nog niet was.
Aan de statistieken die bijgehouden worden van de bezoekers die naar ons huis op internet kijken, is ook te zien dat de vakantie afgelopen is. Er zijn weer meer mensen bezig met verhuisplannen en dat vertaalt zich in meer 'hits en views' zoals dat heet. (www.vandevengarantiemakelaars.nl)
Er zijn ook al heel positieve kijkers geweest, er komt weer leven in de brouwerij.

Hieronder nog een aantal extra foto's van originele details die in ons huis te vinden zijn. Want eigenlijk weet ik nu ook al dat ik over een tijdje, als wij in ons volgende huis dichter bij Utrecht wonen, opnieuw besef dat het hier in Mill zo slecht nog niet is!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten